X

طرز تهیه فالوده شیرازی به دو روش ساده

09128472398 کارشناس فروش
آموزش تهیه فالوده با رشته آماده و سریع

فالوده شیرازی از خوشمزه ترین دسر های ایرانی است که در فصل تابستان، در کنار بستنی سرو می شود. دستگاه یخچال فالوده در فصل تابستان و با آمدن گرما، فروش بالایی دارد، به کمک این دستگاه فالوده در حجم زیاد خنک می ماند و خراب نمی شود. جهت آموزش مرحله به مرحله تهیه فالوده، با صنایع البرز برودت همراه باشید.

البرز برودت
البرز برودت

فالوده شیرازی، از محبوب ترین دسر ایرانی محسوب می شود که در کنار بستنی سنتی، بستنی وانیلی سرو می شود. این دسر ایرانی را حتما با سس مخصوص و یا آبلیمو امتحان کنید تا طعم دلنشین آن را تجربه کنید. فالوده کرمانی از رشته های بسیار ظریف و لطیفی می باشد که کاملا خنک سرو می شود. 

قیمت فالوده شیرازی

فالوده شیرازی

فالوده ساده شیرازی

این فالوده شناخته‌شده‌ ترین گونه از شهر شیراز است که با نام فالوده شیرازی شناخته می‌شود، از محبوب‌ترین دسرهای ایرانی می‌باشد که در سراسر دنیا نیز این فالوده را به این نام می‌شناسند. در بسیاری از بستنی فروشی‌های سنتی به فروش می‌رسد و عبارت از رشته‌های نشاسته‌ای یخ زده و مخلفات که پیش‌ترها به شیوه سنتی ساخته می‌شد، ولی امروز با دستگاه‌های ویژه و ماشین‌هایی با تندی بسیار گسترده‌تر و آسان‌تر تهیه می‌شود.

فالوده کرمانی

قیمت فالوده کرمانی

این دسر یخی از رشته های باریک نشاسته به همراه شربت خوشمزه درست میشه و معمولا با یه چاشنی اضافه مثل آب لیمو یا انواع عرقیات مثل گلاب و عرق بیدمشک سرو می شود. فالوده کرمانی یک دسر خنک و خوش طعم است و برای گرمازدگی گزینه بسیار خوبی می باشد و شما می توانید با ۳ قلم مواد در خانه فالوده کرمانی به روش اصلی تهیه کنید، می توانید در انتها با کمک آبکش نشاسته را خارج کنید و با یخ و شربت دلخواه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه فالوده خانگی

فالوده ایرانی

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی
شکر ١۵٠گرم
آب ١۶٠گرم
گلاب ٢ قاشق غذاخوری
لیمو تازه (اختیاری) ۱ عدد
شربت آلبالو (برای تزیین) به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه رشته فالوده
آب ولرم ۴ پیمانه
نشاسته گندم ١٠٠ گرم

آموزش تهیه شربت فالوده

آموزش تهیه شربت فالوده

  1. شکر رو در قابلمه بریزید، ۱۶۰ گرم آب رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و آب با هم مخلوط شوند. 
  2. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار بدید تا زمانی که به جوش بیاد. وقتی قل زد وجوشید، از روی حرارت بردارید و سریع گلاب رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
  3. شربت رو داخل کاسه یا ظرف فلزی بریزید و ظرف رو در فریزر قراربدید.
  4. بعد از دوساعت از فریزر خارج کنید؛ باید شربت حالت یخ زده داشته باشد. با چنگال هم بزنید و مجدد بعد از هم زدن، ظرف رو در فریزر قرار بدید و این کار رو دوباره بعد از یک یا دو ساعت تکرار کنید.

طرز تهیه رشته فالوده

رشته فالوده

  • نشاسته را درکاسه ای بریزید؛ یک پیمانه از آبی که برای تهیه رشته فالوده نیاز است رو روی نشاسته بریزید و نشاسته و آب رو بخوبی با هم مخلوط کنید تا نشاسته کامل در آب حل شود.

نکته: حتما دقت کنید که نشاسته گلوله نشه و کامل در آب حل شده باشد.

  • سه پیمانه باقیمانده آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ بشه، سپس محلول آب و نشاسته را داخل قابلمه حاوی آب داغ بریزید و سریع هم بزنید.
  • در این مرحله بخاطر ورود نشاسته به آب داغ، سریع نشاسته قوام پیدا میکنه، باید هم زدن را مداوم انجام دهید تا نشاسته ته نگیرد و گلوله نشود. حتما اینکار رو با حرارت کم انجام دهید تا زمانی که نشاسته کاملا غلیظ و خمیری بشه. (پروسه هم زدن نشاسته حدودا نیم ساعت باید طول بکشه تا بوی خامی نشاسته بر اثر حرارت ازبین بره و کاملا نشاسته پخته و غلیظ بشه و آب اضافی تبخیر شود)
  • وقتی خمیر نشاسته آماده شد، همانطور که داغه باید بصورت رشته ای در یخ ریخته بشه.
    برای رشته کردن نشاسته میتونید از چرخ گوشت، صافی یا آبکش و یا قیف و ماسوره‌ی مدل چمنی استفاده کنید.
  • ماسوره‌ای که چند سوراخ داره رو در قیف نسوز یا سیلیکونی قراربدید؛ نشاسته داغ رو داخل قیف بریزید. داخل کاسه‌ی گودی رو پر از یخ کنید. کاملا سرد و یخ باشه.
  • حالا نشاسته‌ای رو که درقیف ریختید توسط قیف و ماسوره در کاسه ی حاوی یخ پایپ کنید. قیف داغ است و بهتر است به وسیله‌ی پارچه یا حوله قیف رو دردست بگیرید و کاملاً فشار بدید تا نشاسته به آب یخ منتقل بشه. فقط باید دقت کنید که زمانی که نشاسته رو در آب یخ میریزید، ماسوره درآب باشه تا نشاسته به هم نچسبد. مشاهده میکنید که نشاسته ها کاملا بصورت رشته ای در آب غوطه‌ ور میشوند.
  • وقتی نشاسته‌ها به صورت رشته‌ای در اومد باید درشربت بریزید. شربتی که قبلا در فریزر گذاشتید رو از فریزر خارج کنید. کمی از شریت یخ زده رو درکاسه ای بریزید. البته باید حتما از کاسه استیل استفاده کنید و کاسه رو از دو ساعت قبل در فریزر قرار بدید تا کاملا خنک و یخ زده شود. بعد از فریزر خارج کنید و شربت یخ زده را داخل بریزید. مقداری از رشته های فالوده را روی شربت یخ زده بریزید.
  • دوباره شربت بریزید و مجدد رشته های فالوده را روی شربت یخ زده بریزید و هم بزنید. دراین مرحله رشته‌های فالوده بصورت جامد میشوند.
  • بعد از این مرحله دوباره رشته‌ها رو باهمان شربت در فریزر قرار بدید تا کمی یخ بزند و بعد خارج کنید و برای سرو آماده است.

خاصیت فالوده ایرانی

خرید فالوده شیرازی

فالوده شیرازی و فالوده کرمانی که از خوشمزه ترین و خنک ترین دسر های ایرانی است دارای ویژگی و خاصیت هایی اعم از ایجاد نشاط و شادی، تقویت پوست و دندان، رفع یبوست می باشد. خوردن فالوده برای رفع اسهال موثر است، خصوصا اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به آن اضافه بشود، برای تقویت معده و قطع اسهال بهتر عمل می‌کند.

نکات مهم تهیه فالوده شیرازی

فالوده بستنی

  1.  شما می‌توانید برای کاهش زمان تهیه فالوده شیرازی، از فروشگاه‌ها رشته مخصوص فالوده شیرازی به صورت بسته بندی شده و آماده خریداری کنید.
  2. قبل از استفاده برای داشتن رشته‌های مناسب و ترد ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را بجوشانید.
  3.  در هنگام تهیه رشته‌های فالوده، همیشه از حرارت پایین اجاق گاز استفاده کنید، تا آب به آرامی تبخیر شود و نشاسته‌ها به خوبی پخته شوند.
  4. نشاسته را تا جایی که قوام بیاید کشدار باشد بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. چون اگر زمان برای این کار صرف نشود، هنگام ریختن رشته‌های فالوده در کاسه، یخ آن سفتی مد نظر که فالوده باید داشته باشد را ندارد.
  5. بهترین گزینه برای نشاسته در تهیه فالوده شیرازی استفاده از نشاسته گندم است.
  6. برای درست کردن رشته‌های باریک نشاسته می‌توان از چرخ گوشت نیز به جای آبکش استفاده کرد.
  7. برای خوش طعم و خوش عطر شدن فالوده شیرازی می‌توانید در آخر کار مقداری اسانس هل را به فالوده اضافه کنید تا از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
  8. برای تزئین فالوده می‌تونین از برگ نعناع، انگور قرمز، لیموهای برش داده شده و یا آلبالو بی‌هسته به دلخواه انجام دهید.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید