شاید از خودتان بپرسید که تفاوت بین اجاق گاز های معمولی با مدل صنعتی چیست و چرا در آشپزخانه های صنعتی و رستوران ها از آن ها استفاده کنند؟ این مدل اجاق گاز ها به دلیل داشتن فشار قوی گاز می توانند غذا های با حجم زیاد طبخ کرد. شما می توانید با این اجاق گاز ها غذا های خوشمزه مثل برنج، ته چین و... را به راحتی درست کنید. اجاق گاز های صنعتی با توجه به کارایی هایشان در مدل های مختلف تولید می شوند که شما می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید. این اجاق گاز ها در سه مدل پایه دار، کته پز و رومیزی تولید می شوند.
اجاق گاز رومیزی
نام دستگاه |
مدل |
ابعاد |
توضیحات |
مصرف گاز |
رومیزی دو شعله |
coo2 |
30*60*30 |
ورق بگیر 430 |
3.5 |
رومیزی چهار شعله |
coo4 |
60*60*30 |
ورق بگیر 430 |
7 |
رومیزی شش شعله |
coo6 |
90*60*30 |
ورق بگیر 430 |
10 |
اجاق گاز فر دار
نام دستگاه |
مدل |
ابعاد |
توضیحات |
مصرف گاز |
4 شعله فردار عرض 65 ( کوچک) |
COBFK4 |
58*65*90 |
داخل گالوانیزه ضخامت یک میل ورق بیرون بگیر 430 ضخامت یک میل |
8.2 |
4 شعله فردار عرض 9 |
COBFK4 |
85*65*90 |
داخل گالوانیزه ضخامت یک میل ورق بیرون بگیر 430 ضخامت یک میل |
8.2 |
4 شعله فردار 90( شعله ایتالیایی) |
COBF4 |
85*90*90 |
ورق داخل و بیرون تمام استیل نگیر 304 |
8.2 |
اجاق گاز پایه دار
ابعاد |
90*50*100سانتی متر |
ابعاد پایه |
30*30 سانتی متر |
بدنه |
استیل خشدار |
جنس چدن |
لعاب دار |
جنس پایه ها |
پروفیل استیل ضد زنگ |
پاتروکی |
پروفیل استیل 20*20 سانتی متر |