پاتیل پخت شیر

۰۹۱۲۸۱۹۵۹۴۷ مدیر فروش
پاتیل شیر

فروش انواع پاتیل پخت شیر در ابعاد و ظرفیت های مختلف. دستگاه شیر پزی. قیمت پاتیل لبنیاتی - دیگ شیر پزی - دستگاه شیر جوش صنعتی

البرز برودت
البرز برودت

امروز در این مقاله قصد داریم تا درباره ی دستگاه پخت شیر یا همان پاتیل شیر صحبت کنیم و انواع آن و همچنین طرز کار آن را به شما توضیح بدهیم تا اطلاعات مناسبی برای خرید آن دستگاه داشته باشید. با ما همراه باشید.

پاتیل پخش شیر چیست؟

پاتیل شیر

آیا می دانستید که شیر خام بعد از دوشیده شدن مقدار زیادی قارچ و باکتری دارد که می توانند موجب خراب شدن شیر بشوند. خب پس باید چه کنیم تا جلوی این اتفاق را بگیریم. دستگاه پخش شیر یا همان پاتیل شیر دستگاهی است که با استفاده از آن می توانید شیر خام و تازه را به طور کامل میکروب زدایی کنیم و شیر را کاملا تمیز کنیم تا مانع فاسد شدن و یا پایین آمدن کیفیت آن باشیم در ادامه به طرز کار این دستگاه و اینکه چگونه میکروب ها را از بین می برد صحبت می کنیم. 

طرز کار پاتیل پخت شیر

پاتیل شیر

پاتیل های پخت شیر قدیمی برای از بین بردن میکروب های شیر به طور مستقیم به آن حرارت می دادند ولی این کار معایب زیادی داشت. اول اینکه با این حرارت حجم شیر در اثر تبخیر کم تر می شد و همچنین شیر به دیواره های مخزن های دستگاه می چسبید و جذب می شود و تمیز کردن آن ها نیز کار سختی بود. ولی در دستگاه های پخت شیر جدید به دلیل اینکه حرارت به طور غیر مستقیم به شیر وارد می شود از هدر رفتن آن جلوگیری می شود و همچنین این دستگاه ها دارای یک همزن نیز هستند تا در هنگام حرارت دادن به شیر به طور مداوم آن را به هم بزنند تا از ته گرفتن آن جلوگیری کنند. 

پاتیل شیر

این دستگاه ها با بدنه دوجداره ساخته می شوند که جداره اول برای عایق بندی و جداره دوم نیز برای حرارت دهی استفاده می شود. البته توجه کنید که منبع حرارت این دستگاه ها نیز از خود دستگاه نمی باشد و باید از دستگاه دیگری مثل آبگرم کن یا دیگ بخار یا ... استفاده کنید و باید آن را به طور جداگانه تهیه کنید. برای خنک کردن شیر نیز از برج خنک کننده یا مبدل حرارتی استفاده می شود و با استفاده از آب شهری و پلیت هوا شیر به سرعت خنک می شود. بعد از این مراحل تمام میکروب های داخل شیر از بین میرود و به اصطلاح شیر پاستوریزه می شود و می توان از این شیر برای درست کردن ماست، پنیر و ... استفاده کرد. 

انواع پاتیل پخت شیر 

پاتیل شیر

تفاوت پاتیل های پخت شیر بیشتر در ابعاد و حجم جاگیری آن ها خلاصه می شود به طوری که این پاتیل ها معمولا در ابعاد 200 ،300 و 500 لیتری تولید می شوند و همچنین می توان آن ها را در ابعاد سفارشی نیز تولید کرد. 

دستگاه پاتیل پخت شیر 200 لیتر


پاتیل شیر 200 لیتری

پاتیل پخت شیر ۲۰۰ لیتری با کیفیت بالا در صنایع برودتی اورست تولید می شود که از جمله تجهیزات مهم بستنی فروشی ها و لبنیاتی ها می باشد. جنس بدنه پاتیل از ورق استیل ۳۰۴ تشکیل شده است که این نوع فلز در برابر پوسیدگی و زنگ زدگی بسیار مقاوم است.

دستگاه پاتیل پخت شیر 300 لیتر


پاتیل پخت شیر 300 لیتری

دستگاه پاتیل پخت شیر از ورق استنلس استیل ساخته شده که دارای مقاومت بالایی در برابر گرما و حرارت می باشد؛ از این رو بسیار شستشو دستگاه راحت بوده و می توان داخل مخزن را به راحتی تمیز و تخلیه کرد.

دستگاه پاتیل پخت شیر 500 لیتر


پاتیل پخت شیر 500 لیتری

پاتیل پخت شیر ۵۰۰ لیتری دستگاهی برای حرارت دهی شیر خام می باشد، که این دستگاه  از بین برنده  باکتری ها و میکروب های داخل شیر است ؛ پاتیل در صنایع برودتی اورست به منظور استفاده در لبنیاتی و دامداری و مراکز تولید بستنی استفاده می شود.

 

امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
تماس بگیرید